Dl. Constantin Hârțan Director General 1997-2018

“Există o preocupare permanentă pentru extinderea operaţiunilor pe care Grupul Navrom le desfăşoară. Ne updatăm şi urmărim cu interes trendul solicitat de piaţă, precum transportul produselor petroliere şi a altor pieţe conexe, întocmai pentru a asimila în cadrul flotei noastre a unor noi technologii. Planurile noastre investiţionale pe termen mediu şi lung sunt corelate cu aceste trenduri.”

Dl. Cătălin Eduard Țigănuș Director General

“Compania Navrom reprezintă cea mai mare companie de navigaţie fluvială de-a lungul Dunării cu un număr de peste 450 de unităţi navale, incluzând împingătoare şi barje. Acoperim toate comenzile de transport de-a lungul fluviului începând cu Ismail Ukraina, continuând cu Constanţa - România şi terminând cu porturile germane Regensburg şi Kelheim.”

Dna. Elena Botea Președinte Consiliu de Administrație

“Echipa noastră de profesionişti este permanent preocupată să ofere clienţilor noştri cel mai înalt standard de calitate al serviciilor de transport fluvial. Pentru noi numele NAVROM înseamnă o istorie de peste 100 de ani în navigaţia pe Dunăre, o tradiţie pe care o purtăm cu mândrie şi un brand a cărui notorietate ne încarcă de responsabilitate.”

55
Dl. Igor Roman - Director Departament Planificare și Execuție Transport.

“CNFR Navrom SA este în topul pieței transporturilor de marfă pe Dunăre. Suntem reprezentați de o flotă modernă, tehnologii informaționale avansate și de factorul uman de înaltă calitate. Suntem la curent cu toate noutățile în tot ce înseamnă inovații atât tehnice cât și economice din domeniul transportului de marfă pe ape interioare. Colegii noștri sunt prezenți la cele mai importante conferințe, forumuri, și workshopuri de specialitate asigurând astfel o dezvoltare durabilă și un viitor sustenabil companiei noastre.”